Allmänna villkor / Ångerrätt

Anmälan, köpvillkor och ångerrätt

När du har anmält dig till en kurs hos oss på Hundens Hus får du en orderbekräftelse, om du inte fått den så kolla i skräpkorgen också!
Observera att det tillkommer moms på yrkesutbildningarna.

Betalning  när du fått din orderbekräftelse så kan du betala kursen för att försäkra dig om in kursplats.
Kursen ska vara betald inom 7 dagar eller inom 48 timmar om kursen startar inom 14 dagar.

SWISH – du kan swisha din kursavgift till 123 390 72 68 – kom ihåg att ange ditt order/fakturanummer!
Eller så kan du betala in kursavgiften till CD Hundens Hus AB plusgiro 540233-4.

Skulle kursen vara fulltecknad meddelar vi dig och betalar givetvis tillbaka din kursavgift om den är betald.

Om du inte betalar i tid riskerar du att din kursplats går till en reserv.

Kurskallelse skickas ut via e-post cirka en vecka innan kursstart – hör av dig om du inte fått den i tid – ibland försvinner mejl i cyberrymden.

Inställd kurs/utbildning
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda.
När utbildning/kurs ställs in återbetalas hela avgiften.

Anmälan
• Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut genom att använda Konsumentverkets standardformulär

• Avbokar du din kurs/utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften, förutom anmälningsavgiften.

• Om kursen/utbildningen har startat och du deltagit vid en kurstillfälle har du accepterat att helt avstå från ångerrätten.

• Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Betalningsskyldighet
Om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, förutom anmälningsavgiften på 10 % och avdrag för Hundens Hus eventuella kostnader.

Din anmälan är bindande när ångerrätten på 14 dagar har löpt ut. Om du avsäger dig din plats när kursen startat återbetalas ingen del av kursavgiften. Studierna ska genomföras under den kursstart du blivit antagen till. Studieuppehåll kan bara beviljas vid sjukdom styrkt av läkarintyg.

Försäkring
Skolan har ingen försäkring för hundar, hundägare eller elever utan du behöver ha en egen ansvars-, hem- och/eller företagarförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller.

Kundregister
Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundens Hus kundregister samt register för e-postutskick.

Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.

Integritetspolicy
Här kan du läsa Hundens Hus integritetspolicy >

close
© HUNDENS HUS AB, 2019