Hundmöteskurs 5/3 - Fulltecknad!

0( 0 RECENSIONER )
6 DELTAGARE

Är hundpromenaderna jobbiga? Vill din hund fram till alla hundar den möter? Skäller den på andra hundar eller blir rädd och vill fly? Då är detta kursen för dig!
Här får du tips och praktisk träning på hur du möter och går förbi andra hundar!
På den här kursen arbetar vi på att ändra hundens känsla i hundmöten. Vare sig din hund är osäker, arg eller rädd behöver du verktyg för att ni ska kunna passera andra hundar på ett lugnt sätt. För som du kanske har märkt hjälper det varken att dra i kopplet, skälla på hunden eller tycka synd om den. På den här kursen tittar vi på hundarnas språk så att du tidigt kan se när din hund blir obekväm i ett möte, och du får lära dig hur du kan stötta den på rätt sätt. Vi arbetar individuellt och ger hundarna det utrymme de behöver. Allt för för en säker och trygg träning. Första tillfället är teori utan hund, då vi träffas inomhus i stor uppvärmd lokal så att vi kan hålla avstånd. Övrig träning sker utomhus i Dalby.

Kurslängd: 4 x 1,5 timmar
Kursdatum & tid: lördagen 5/3 kl. 12.00-13.30 Detta tillfälle är teori utan hund.                                      Övriga tillfällen: lördagarna 12/3, 26/3 och 2/4 kl. 12.00-13.30 (uppehåll19/3) Träning med hund
Pris: 2 000 kr

Kursledare

6ANTAL KURSDELTAGARE

Sök aktuella kurser

© HUNDENS HUS AB, 2019