Diplomathund

Privatträning? Vi finns där när du behöver oss.

 

 Våra Diplomathundar hjälper.

Våra Diplomathundar hjälper andra hundar.

Vill du träna privat?

Våra Diplomathundar är utbildade att hjälpa andra hundars relation och kommunikation. När din hund träffar en diplomathund får den tillfälle att träna sitt språk genom lugna och trygga möten. Diplomathundens arbetsområden är språkutveckling och social kompetens för valpar och tonårshundar och arga, rädda och stressade hundar.
Alla hundar har samma genetiska kod för hundspråk men olika raser pratar olika dialekter. Tänk på skillnaden mellan stor/liten, svart/ljus, mycket päls eller ingen päls med mera. Vi kan säga att en tax pratar ”taxiska”, en labrador ”labradoriska” och en boxer ”boxiska”.
Valplekis och tonårsmöten Din valp och unghund behöver träffa lugna säkra hundar för att få tillfälla att utvecklas till trygga vuxna individer.
Rehabiliterering av rädda, reaktiva, arga hundar. Har din hund varit med om en obehaglig upplevelse, en attack eller någonting annat som gjort den rädd eller arg för andra hundar?
Våra Diplomathundar kan hjälpa den att få nya erfarenheter och känslor, och du får råd om hur du kan fortsätta hjälpa din hund. Har du en hund med hundmötesproblematik ska du boka en utredning hos hundpsykolog innan våra diplomathundar kopplas in.

Varmt välkommen till oss!

Så här betalar du

När du har bokat en tjänst hos Hundens Hus får du först ett mail eller en automatisk bekräftelse på din bokning. När vi har godkänt din bokning får du ett mail med en faktura som du betalar via Swish eller kort.

SWISH – du kan swisha din betalning till 123 438 2990 – kom ihåg att ange ditt namn, dag och tid för bokningen!

Avbokning kan ske upp till 12 timmar före bokad tid via mejl och/eller telefon till respektive instruktör. Ej avbokad tid debiteras enligt timavgift.

Pris Diplomathund 1 timme: 1000 kr. 

Möt vårt team

“Hej! Jag är chef, hundpsykolog, lärare och hundinstruktör. Håller kurser i alla kategorier och privata konsultationer. 

Andromeda Matz

Chef / Hundinstruktör

“Hej! Jag är hundinstruktör. Just nu läser jag vidare till hundpsykolog och beteendevetare hund på Hundens Hus Stockholm.”

Gabrielle Roupé

Hundinstruktör

“Hej! Jag är hundpsykolog och hundinstruktör. Jag tävlar gärna i nosework med min duktiga lilla Love som är min ständiga följeslagare.

Nina Swenning

Hundpsykolog / Instruktör

Hej! Jag är grundare och VD för Hundens Hus. Har arbetat med hund sedan 1979 och är lärare och chef för Hundens Hus i Stockholm.

Cilla Danielsson

VD / Hundens Hus

Kontakta oss

HUNDENS HUS SKÅNE

Norreskogsvägen 22
247 51 DALBY

skane@hundenshus.se

Lämna ett meddelande

14 + 10 =