Boka diplomathund

Stäm träff med en utbildad diplomat

 

Träffa en Diplomathund

Boka möten med våra diplomathundar

Så här går det till

Våra Diplomathundar är utbildade att hjälpa andra hundars relation och kommunikation. När din hund träffar en diplomathund får den tillfälle att träna sitt språk genom lugna och trygga möten. Diplomathundens arbetsområden är språkutveckling och social kompetens för valpar och tonårshundar och arga, rädda och stressade hundar.

Alla hundar har samma genetiska kod för hundspråk men olika raser pratar olika dialekter. Tänk på skillnaden mellan stor/liten, svart/ljus, mycket päls eller ingen päls med mera. Vi kan säga att en tax pratar ”taxiska”, en labrador ”labradoriska” och en boxer ”boxiska”.

Valplekis och tonårsmöten Din valp och unghund behöver träffa lugna säkra hundar för att få tillfälla att utvecklas till trygga vuxna individer.

Rehabiliterering av rädda, reaktiva, arga hundar. Har din hund varit med om en obehaglig upplevelse, en attack eller någonting annat som gjort den rädd eller arg för andra hundar?
Genom att träffa en Diplomathund får den nya erfarenheter och känslor, och samtidigt får du råd hur du kan fortsätta hjälpa din hund.

Så här betalar du

För att boka en träff med Diplomathund maila till skane@hundenshus.se.

Vi tar emot ditt mail och kommer sedan överens om en tid att träffas.

Betalning – bekräfta och betala din bokning av tjänst här >

Avbokning kan ske upp till 12 timmar före bokad tid via mejl och/eller telefon till respektive instruktör. Ej avbokad tid debiteras enligt timavgift.

Pris  Träff Diplomathund 950 kr / timme

Varmt välkommen till oss!

Träffa våra diplomathundar

“Hej! Jag heter Foxy och jobbar som Diplomathund.”

Foxy

Labradoodle / tik 5 år

“Hej! Jag heter Ziggy och jobbar som Diplomathund.”

Ziggy

Blandras / tik 9 år

Kontakta oss

HUNDENS HUS SKÅNE

Norreskogsvägen 22
247 51 DALBY

Lämna ett meddelande