Om oss

Hundens Hus är ett kunskapscentrum för människor och hundar grundat av Cilla Danielsson. Vi finns både live och online.

 

Om Hundens Hus

Det gemensamma för Hundens Hus verksamhet, och det som skiljer oss från många andra, är att vi och du som kursdeltagare arbetar med hundens känsla och positiv förstärkning när vi tränar våra hundar.

Vi fokuserar på känslan och använder den som utgångspunkt i träningen.

När vi ändrar känslan så förändras beteendet automatiskt. Eftersom vi jobbar med hundens känsla och inte emot den så blir relationen starkare, hunden mer lyhörd och mer mottaglig för inlärning.

Vi utbildar människor och hundar genom hundkurser, yrkesutbildningar, play online och coaching. Välkommen till Hundens Hus! 

Hundkurser

I våra lokaler kan du gå på utbildning, kurs, vara med på fikakvällar, prata hund och ha en mysig stund tillsammans med våra hundar. För att öka kvalité på våra kurser och träningstillfällen har vi begränsat antal deltagare.

Vi som arbetar på Hundens Hus är en härlig blandning av instruktörer och vi har alla våra egna specialiteter inom hundträning.

Yrkesutbildning

Kan man leva på att arbeta med hundar? En dröm men den går att förverkliga! Visst, det kräver arbete och initiativförmåga men statistiken visar att 6 av 10 personer som gått Hundens Hus professionella certifierade yrkesutbildningar livnär sig i hundbranschen.

Hundpsykolog

Vill du hellre träna privat? Behöver du rådgivning och professionell hjälp att lösa problem som du och din hund inte riktigt kommer till rätta med? Då finns våra erfarna hundpsykologer som hjälper till att hitta lösningar och individuella träningsprogram. 

Välkommen att boka tid!

Play online

Ett digitalt kunskapscentrum för dig som är hundägare och för dig som vill jobba med hund. Hos oss kan du boosta ditt hundägarskap till nya höjder. Gå på digitala event och liveföreläsningar eller välja inspelade zoom-föreläsningar. 

Varmt välkommen!

Så tycker våra deltagare

”Jag kan varmt rekommendera Hundens Hus, för drygt två år sen certifierade mig som hundinstruktör och nu är jag snart redo för min examen till Hundpsykolog. När jag skulle välja plats för min utbildning till hundinstruktör dammsög jag webben och jag ringde många, det som avgjorde mitt val, Hundens Hus, var bemötandet, informationen och att jag kände mig trygg i mitt val. Det som också var väldigt viktigt för mig var att utbildningen skulle vara enligt den senaste forskningen inom hund och hundträning.”
Vera Nyström

“Jag har gått fyra utbildningar hos Hundens Hus i Stockholm, Hundinstruktör, Hundpsykolog, Rallylydnadsinstruktör och Kantarellsöksinstruktör. Alla fyra har varit väldigt givande och förberett mig väl att förverkliga min dröm att jobba med hundar och hundägare. Jag driver nu eget företag där jag håller hundkurser och hjälper hundägare att hitta lösningar och träna bort olika beteendeproblem hos sina hundar. Jag har under hösten även påbörjat utbildning till Hundbeteendevetare vid Hundens Hus och kommer under våren certifiera min/mina hundar till diplomathund(ar). Både jag och mina hundar har uppskattat utbildningarna.”
Elisabeth Glanzelius

Kontakta oss

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

Hundens Hus Skåne,
Norreskogsvägen 22
,
247 51 Dalby

skane@hundenshus.se

Lämna ett meddelande

15 + 7 =